به گزارش ایبِنا، به نقل از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی افزود: صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۱ علاوه بر احداث واحدهای نیروگاهی جدید برنامه ارتقای هزار و ۳۵ مگاواتی توان عملی نیروگاههای موجود را در دستور کار قرار داده بود که با فعالیتهای بیوقفه تلاشگران صنعت برق این مهم در موعد مقرر محقق شد.
وی یادآور شد: در پروسه اجرای این برنامه فرایند ارتقای واحدهای گازی به روش Maptune + EMS منجر به افزایش ۴۸۱ مگاواتی توان عملی ۱۷۱ واحد نیروگاهی شد. همچنین در این مدت نصب سیستم خنککاری هوای ورودی توربینهای گازی به روش مدیا ارتقای ۱۵۰ مگاواتی توان ۱۰ واحد نیروگاهی را به دنبال داشته است.
نمازی افزود: از دیگر پروژههای پیشبینی شده در این بخش افزایش توان واحدهای گازی به روش IGV+ بوده است که پیادهسازی این طرح موجب ارتقای ۱۳۶ مگاواتی توان ۴۷ واحد نیروگاهی شد. از سوی دیگر طی یکسال اخیر ارتقای ۱۲۶ مگاواتی توان عملی ۴۴ واحد نیروگاهی نیز از طریق افزایش تولید بلوک سیکل به روش HRSG additional firing پیادهسازی شده است.
مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی تاکید کرد: از سوی دیگر در این مدت نصب سیستم خنککاری هوای ورودی توربینهای گازی به روش تراکم مرطوب موجب افزایش ۹۰ مگاواتی ۶ واحد نیروگاهی شده و ارتقای توربینهای گازی به روشهای MAP ۲ B، CT ۶۰ در این بازه زمانی ارتقای ۱۳۰ مگاواتی توان عملی هشت واحد نیروگاهی را در پی داشته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین برای تأمین برق پایدار پیک تابستان امسال نیز برنامه افزایش قدرت عملی تعدادی از واحدهای نیروگاهی در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم بتوانیم در موعد مقرر این طرحها را نیز همانند سال گذشته به پایان برسانیم.